Ukažte svým zaměstnancům, jak mohou svůj jídelníček v práci změnit k lepšímu. Pozitivní změnu to přinese i vaší firmě.

Zóna B

Češi nevěnují dostatečnou pozornost faktorům, které ovlivňují jejich pracovní výkon a mají dlouhodobý dopad na jejich zdraví.

Zabývejte se zdravou stravou i ve vaší firmě a zanedlouho uvidíte, že i malá úprava jídelníčku může mít velký vliv na zaměstnance, jejich výkony a spokojenost, na celkovou atmosféru, a dokonce i na výsledky firmy.

Mou přednáškou bych Vám rád nastínil, jak se tato tradiční oblast dramaticky změnila v posledních 5 letech vlivem digitalizace, jaké přínosy to přineslo nejenom uživatelům, ale i zaměstnavatelům a restauracím a jaké další inovace na nás čekají.

Co si z přednášky odnesete?

  • Jak může to, co jíte ovlivnit to, jak se cítíme a pracujeme
  • Struktura „Gastro“ segmentu v České republice před a po pandemii
  • Jak vidí společnost Edenred budoucnost firemních benefitů z pohledu jejich koncového uživatele – zaměstnance.